Kaj delamo?

Izolacijske fasade

Izdelujemo vse vrste fasad iz najrazličnejših materialov. Fasada je zelo pomemben del objekta, varuje ga pred zunanjimi vplivi, poskrbi za toplotno izolacijo in vizualno podobo. Ker vselej držimo korak z razvojem iz našega področja, tako skozi znanje, kot skozi uvajanje novih tehnologij in materialov, je naša kvaliteta opravljenih storitev na zavidanja vrednem nivoju.

Slikopleskarstvo

V naši ponudbi imamo vse vrste slikopleskarskih storitev po ugodnih cenah. Če iščete slikopleskarja za kvalitetno izvedbo del, ste prišli na pravi naslov. Naše delo vedno opravimo po naših najboljših močeh, v dogovorjenih rokih in v najkrajšem možnem času.

Suhomontažni sistemi

Suhomontažni sistemi predstavljajo elegantno in učinkovito rešitev, primerno za vse vrste objektov. Za vas izdelamo mavčne predelne stene, spuščene mavčne stropove, obložimo stene z mavčnimi ploščami, obdelamo podstrešja – mansarde, izdelamo spuščeni kasetni strop, vgradimo vrata in podboje, obdelamo napušče in okna, suhi estrihi, ter druga suha montažna dela.

Prodajni program

V našem podjetju imamo lastno proizvodnjo in prodajo armiranih Vitocel plošč in špalet. Pri nas lahko dobite razne fasadne barve, notranje barve, fasadne vogalnike, toplotno izolacijo itd. Ne odlašajte, oglasite se pri nas oz. nas kontaktirajte in priskrbeli vam bomo kar potrebujete.